Vondelstraat 39 1054GJ - Amsterdam

Mag ik een keer komen kijken?

DE LOGE Wending  NR. 186 O∴ AMSTERDAM ONDER TOEZICHT VAN DE ORDE VAN VRIJMETSELAREN ONDER HET GROOTOOSTEN DER NEDERLANDEN

Adres: Vondelstraat 39 1054GJ Amsterdam

Onze Logeavond is op alle woensdagavonden van 20:00 – 22:00 uur in de maanden september – juni. Zomers houden wij reces ook tussen kerst en nieuwjaar is er een reces.

Beste belangstellende,

U heeft aangegeven nieuwsgierig te zijn naar wat de vrijmetselarij voor u kan betekenen.

Graag willen wij u daarover verder informeren.
Weet u wat de vrijmetselarij verder inhoudt?
Wat betekent “WENDING”, onze logenaam voor u?
Hoe belangrijk is vrijdenken voor u?

Dit zijn allemaal vragen die ieder mens mogelijk telkens weer anders zou kunnen beantwoorden. Het mooie is dat het juist hier om gaat. Het gaat om de vrije gedachte en elke betekenis die elk mens aan woorden of andere belangrijke existentiële vragen in het leven geeft. Nieuwsgierig?

Om de eerste vragen te beantwoorden treft u hierbij onze informatiefolder aan waarmee u alvast een indruk krijgt van onze broederschap en waar wij als vrijmetselaren voor staan.

We kunnen ons voorstellen dat u meer over de vrijmetselarij wil weten, de Loge @voorlichter is er voor u om antwoord te geven op uw vragen dus schroom niet deze te stellen.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer de eerste open avond gehouden wordt verzoek ik u een mail te sturen naar de Loge Voorlichter .

Namens alle broeders van Loge Wending.